Wegens het herstel van een (succesvolle) chemo behandeling voorlopig enkel open in de voormiddag van 9h00 tot 12h30! Dank voor uw begrip, Luc

Diensten

Zonnebrillen, brillen, contactlenzen, gehoorapparaten

Wat bieden we aan

Bij ons staan SERVICE en VAKBEKWAAMHEID centraal.

Bij elke bril wordt enkel Hoya glas gemonteerd. Bij elk ontspiegeld of gecoat glas wordt een garantie kaartje meegegeven, wat 3 jaar geldig is. Deze garantie is natuurlijk geldig als er een productie fout is opgetreden is op de coating.

Bij optiek Warlop is er ook een gewenningsgarantie bij multifocale glazen. Als het niet lukt met de multifocale glazen, voorziet men bij Optiek Warlop twee aparte brillen.

Op zaterdag voormiddag komt de audioloog in de zaak (Hoorapparaten Christoph) om ook deze service aan te bieden aan onze klanten. Deze positieve samenwerking is reeds meer dan 10 jaar een feit!

Bij Optiek Warlop kan je niet alleen goed ZIEN, maar ook HOREN…

Contactlenzen

Bij Optiek Warlop zijn alle merken van zachte lenzen beschikbaar. Onderhoudsproducten van alle merken zijn verkrijgbaar, uiteraard niet allemaal op voorraad.
We hebben ons eigen huismerk van Silicon Hydrogel maandlenzen, waarvan we steeds een stock hebben tot -6.00 dpt. Tevens beschikt Optiek Warlop over een voorraad 30-packs daglenzen.

Hoorapparaten

Optiek Warlop werkt samen met Hoorcentrum Christoph. Christoph is elke zaterdag ochtend aanwezig te Ekeren, waar hij op afspraak werkt.
Afspraken kunnen rechtstreeks met Optiek Warlop aangemaakt worden. Voor de batterijen van de hoorapparaten kan je steeds bij Optiek Warlop terecht.

Merken van brillen

Zonnenbrillen
RayBan, Serengeti, Gucci, Eschenbach, D&G, Adidas (kan ook allemaal op sterkte!) Superdry, etc…

Optische monturen
RayBan, Armani, D&G, Silhouette, Façonnable, Kinto, Steph, Etnia Barcelona, Xavier Garcia, Cazal, Gucci, Jaguar, …

Contact

Onze sterktes

  • Service
  • Gediplomeerd opticien en optometrist
  • Kwaliteit met een glimlach
  • Klant staat centraal
  • Contactlenzen
  • Veiligheidsbrillen op sterkte
  • Hoorapparaten